Kinderwens Spreekuur

Als je een kinderwens hebt, betekent dit dat je toe bent aan een nieuwe fase in je leven. Hier wil je je zo goed mogelijk op voorbereiden. De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar de effecten van gezond zwanger worden. Kleine aanpassingen kunnen er al voor zorgen dat bepaalde complicaties of ziektes worden voorkomen.

Kinderwens Spreekuur
Uit onderzoek blijkt dat mensen die een consult vóór de zwangerschap hebben gehad, sneller zwanger zijn en hun kind een gezondere start heeft. Het kinderwensspreekuur is bedoeld voor toekomstige ouders, die graag informatie willen ontvangen over het zo gezond mogelijk zwanger worden en dus ook de kans op een gezonde zwangerschap willen vergroten.

Als je gebruik wilt maken van het Kinderwens Spreekuur kun je een afspraak maken bij onze praktijk. Aanmelden kan telefonisch of via het aanmeldformulier op onze website. Na aanmelding stuurt de verloskundige ter voorbereiding een vragenlijst om in te vullen. Het consult zal ongeveer een uur duren. Hierin geven wij jou informatie op maat over hoe jij je het beste kan voorbereiden op de zwangerschap. Daarnaast krijg je informatie over hoe je de kans op een spontane zwangerschap zo groot mogelijk maakt.

Wij bieden het kinderwensspreekuur gratis en verblijvend aan!

Algemene informatie
Wil je algemene informatie over gezond zwanger worden en tips om zwanger te worden, kijk dan eens op www.strakszwangerworden.nl.