Sylvie Ketterle

In 1984 ben ik in Frankrijk afgestudeerd en heb daar van 1984 tot 1991 als klinisch verloskundige gewerkt voordat ik naar Nederland kwam. Sinds 1991 woon ik met mijn man in Den Haag. Inmiddels heb ik twee studerende kinderen, een zoon en een dochter, waar ik trots op ben. Mijn moedertaal is Frans daarnaast spreek ik vloeiend Engels en uiteraard Nederlands.

9035838103 BIG / S. Ketterlé

Sinds 1992 werk ik in Den Haag en heb toen de verloskundigenpraktijk Tuya opgericht, gevestigd aan de Kranenburgweg 86, in het Geuzenkwartier, bij Duindorp, Scheveningen, Statenkwartier, Zeelheldenkwartier en Belgisch Park. Sinds November 2018 heet mijn praktijk niet meer verloskundigenpraktijk Tuya maar verloskundigenpraktijk Eva. Ik heb nu een leuke nieuwe collega en de praktijk heeft een nieuw gezicht met een nieuwe inrichting. De praktijk heeft daarnaast twee andere spreekuurlocaties in Den Haag gekregen: Op de Valkenboskade en de Badhuisweg.

Ervaring
Ik heb veel ervaring met bevallingen thuis, in het ziekenhuis en ook in bad. Ik ben tevens al 10 jaar echoscopist voor zowel de termijn, groei, placentalokalisatie, geslachtsbepaling en de 20 weken echoscopie. Ik neem ook deel aan het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) van het HMC Bronovo ziekenhuis en van het Haga Juliana Geboortecentrum. Met 25 jaar ervaring in Den Haag zijn mijn inzet en passie voor de mensen en het vak nog steeds 100%!