Eva van der Geest

In 1992 ben ik geboren in het Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag ( het huidige Haga ziekenhuis). Mijn interesse voor zwangere vrouwen begon al op jonge leeftijd. Op de middelbare school besloot ik dat ik niets liever dan verloskundige wilde worden. Ik ben al enige tijd werkzaam als verloskundige in Den Haag en heb veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken met bevallingen in het ziekenhuis, in het bad en bij mensen thuis.

99923563903 BIG / E.S. van der Geest

In 2018 is mijn samenwerking met Sylvie gestart. Wij kennen elkaar al een aantal jaren. Al tijdens mijn opleiding heb ik veel van Sylvie geleerd en na het behalen van mijn diploma heb ik waargenomen voor haar praktijk.

Leven gevend
Mijn voornaam werd de naam van de nieuwe praktijk: Eva. Eva betekent leven gevend, een mooie opvolger voor Tuya (levensboom). Samen delen we dezelfde visie: Kleinschalige hoogwaardige zorg bieden aan onze cliënten. Door  onze  duo praktijk kunnen wij dit waarborgen. Wij vullen elkaar goed aan: Wij beschikken over ervaring en recente kennis. Wij zijn een sterk team en hebben ook samenwerkingsovereenkomsten met alle Haagse Ziekenhuizen. Ik sta voor de keuzevrijheid en autonomie van de vrouw.